top of page

Een betrouwbare partner

Wij zorgen voor duurzame tewerkstelling.

Jongeren die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken helpen wij aan een duurzame, begeleide baan in de wegenbouw. Daar bouwen we aan met groeipartners die toekomst zien in jong talent.

Jobs_Alle logos_kleur-01.jpg
logo-grote-resolutie.png
Xtra logo 2023.png

Jong talent & De Grote Verbinding: samen bouwen aan de toekomst

Jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt geraken moeilijker aan de slag, vinden vaak niet de individuele ondersteuning die ze nodig hebben en krijgen dan de stempel van ‘niet arbeidsbereid

Daar hebben wij bij Connecting Antwerp een andere kijk op. Deze jongeren hebben wel degelijk talent, maar hebben een andere weg nodig om op de juiste plek te raken. Sociale partners als uzelf geven elke dag het beste van zichzelf om daarvoor te zorgen. Waarvoor dank!

 

Stad Antwerpen, PROFO en VDAB voelen al geruime tijd dat er meer nood is aan kansen om jongeren die de handen uit de mouwen willen steken tegemoet te komen. De Grote Verbinding is die geweldige kans en komt in de vorm van ons initiatief: Connecting Antwerp.

AdobeStock_128135440.jpeg
Blue-collar workers

Professionele begeleiding

Antwerpse jongeren tussende 18 en 30 jaar krijgen via dit project niet alleen de kans om zich wegwijs te maken in het brede scala aan mogelijkheden dat de wegenbouw biedt, ze worden ook professioneel begeleid. Zo zorgen we voor duurzame tewerkstelling.

De jobcoaches die PROFO vanuit haar expertise voorziet nemen de tijd om elke jongere binnen Connecting Antwerp met expertise en raad bij te staan. Ze volgen jongeren langdurig op en stemmen af met de werkgevers. Ze vormen de brug tussen een sector vol kansen en jongeren die doorgaans nood hebben aan een handvat binnen een nieuwe context.

Bouwen aan je eigen stad, goed verloond worden én begeleid worden voor optimaal succes? De perfecte keuze voor iedereen die vooruit wilt.

Van plan naar realiteit

Wat kan u doen? Dat is makkelijk. U kan uw instelling gratis aanmelden, waarna u een infopakket ontvangt om jongeren die u geschikt vindt correct te informeren. Het spreekt voor zich dat onze dienstverlening volledig kosteloos is voor u.

 

Neem vandaag contact op met een van onze collega's en we komen graag langs om alle details toe te lichten.

Construction workers on work site

Ons Team

Maak kennis met onze projectleiders. Ze zorgen voor professionele begeleiding van de talentvolle jeugd die instroomt.

bottom of page