top of page

BOUW

aan je toekomst

Wat betekenen wij voor jou?

Wij zijn Connecting Antwerp. Wij helpen Antwerpen moven, wij helpen de Grote Verbinding moven, wij helpen jouw toekomst moven.

VDAB, Constructiv, Lantis en stad Antwerpen geloven in jou! Zij bieden via ons de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen 'Jobs in De Grote Verbinding'. Je krijgt binnen dit project de kans om onder begeleiding in de praktijk een vak te leren. Jij hebt goesting? Wij geven een kans! Ga met ons voor een carrière op lange termijn. Check it out:

Lanceer je toekomst

Deze kans is dé springplank om je leven te laten knallen! Vergeet saaie jobs of korte flirts met vakken. Wij geven je de kans om op lange termijn te werken, te groeien én je leven te kickstarten!

Ontwikkel je skills

Onze coaches zijn er om je gericht van de mogelijkheden te laten proeven. We ontdekken waar jij goed in bent en helpen je dit uit te bouwen tot skills waar je heel je leven voordeel aan hebt.

Krijg een goed loon

Je leert al werkend en werkt lerend. Dat wordt beloond! Naast de skills en de begeleiding zorgen voor een maandloon waarmee jij je toekomst verder vorm kan geven.

Wat moet je doen?

Niets moet, alles kan! Heb je interesse? Neem dan contact op met ons en je toekomstige coach bespreekt met jou de mogelijkheden! Hoe? Vul het formulier in en je bent klaar om te moven!

Gesproken Nederlands - Spoken Dutch
Geschreven Nederlands - Written Dutch

Bedankt, thanks!

bottom of page